Autor/in Fritsche, Jan Jahreis, Gerhard 4 Petersen, Katharina D. 4 Rohn, Sascha 4 Katzfey, Ryan 2 Kleeberg, Kim Karen 2 Krewinkel, Alexandra 2 Placke, K.D. 2 Ratprakhon, Khanitta 2 Riehn, Katharina 2 Tolg, Boris 2 Busch-Stockfisch, Mechthild 1 Fesser, Waltraud 1 Finck, N. 1 Giese, Editha 1 Hengen, JuliaHengen, Julia 1 Karl, Horst 1 Kleeberg, K.K. 1 Krewinkel, A. 1 Kroth, L. W. 1 Lachenmeier, Dirk 1 Lehmann, I. 1 Lewandowski, D. 1 Lewandowski, Dirk 1 Löbell-Behrends, Sigrid 1 Merkle, Sybille 1 Nguyen, Duc Hung 1 Ostermeyer, Ute 1 Placke, Katharina Domitila 1 Rathjens, Katrin 1 Rehbein, H. 1 Rickert, R. 1 Scharmacher, Thorsten 1 Schreiber, G. A. 1 Schreiber, Georg 1 Schubring, R. 1 Sell, A. 1 Strobl, Frank 1 Sünkler, S. 1 Wegmann, Christoph 1 Winkelmann, Ole 1 alle zeigenListe einklappen
Determining quality parameters of fish oils by means of 1H nuclear magnetic resonance, mid-infrared, and near-infrared spectroscopy in combination with multivariate statistics Giese, Editha Winkelmann, Ole Rohn, Sascha Fritsche, Jan 2018 - ReposIt
Formation of Ester Bound 2- and 3-MCPD and Esterified Glycidol in Deep-Fried and Pickled Herring Products Merkle, Sybille Ostermeyer, Ute Rohn, Sascha Karl, Horst Fritsche, Jan 2018 - ReposIt
Qualitätsbewertung der Mangoreifung : Automatische Farbbestimmung und Colorstandard Ratprakhon, Khanitta Rohn, Sascha Riehn, Katharina Fritsche, Jan 2018 - ReposIt
Bewertung der Nacherntequalität thailändischer Mangos (Mangifera indica L.) der Sorten Nam Dokmai und Mahachanok : Aromanalyse Ratprakhon, Khanitta Rohn, Sascha Riehn, Katharina Fritsche, Jan 2017 - ReposIt
Concept for Automated Computer-Aided Identification and Evaluation of Potentially Non-Compliant Food Products Traded via Electronic Commerce Krewinkel, A. Sünkler, S. Lewandowski, D. Finck, N. Kroth, L. W. Schreiber, G. A. Fritsche, Jan 2016 - ReposIt
Assessment of the oxidative stability of sunflower oil and high-oleic sunflower oil by means of solid phase microextraction-gas chromatography Petersen, Katharina D. Kleeberg, Kim Karen Jahreis, Gerhard Fritsche, Jan 2012 - ReposIt
E-Commerce- Chancen und Risiken für die Lebensmittelbranche im 21. Jahrhundert Fritsche, Jan Lewandowski, Dirk Tolg, Boris Wegmann, Christoph Krewinkel, Alexandra Schreiber, Georg Löbell-Behrends, Sigrid 2012 - ReposIt
Aktuelle Trans-Fettsäuregehalte in Siedegebäcken Fritsche, Jan Katzfey, Ryan Petersen, Katharina D. Jahreis, Gerhard 2012 - ReposIt
Comparison of analytical and sensory lipid oxidation paramters in conventional and high-oleic rapeseed oil Petersen, Katharina D. Kleeberg, Kim Karen Jahreis, Gerhard Busch-Stockfisch, Mechthild Fritsche, Jan 2012 - ReposIt
Online-Lebensmittelhandel und Strategien zur Kontrolle des virtuellenLebensmittelmarktes Krewinkel, Alexandra Tolg, Boris Fritsche, Jan 2011 - ReposIt
Contents of Trans Octadecenoic Fatty Acid Isomers in Selected German Foods with Special Emphasis on Bakery Goods Fritsche, Jan Petersen, Katharina D. Jahreis, Gerhard 2010 - ReposIt
Content of Trans Fatty Acid Isomers (C18:1) in Bakery Products Katzfey, Ryan Nguyen, Duc Hung Placke, Katharina Domitila Fritsche, Jan 2010 - ReposIt
Untersuchungen zur Frittiereignung von High Oleic Sonnenblumenölen Rathjens, Katrin Fritsche, Jan 2010 - ReposIt
Chemische, physikalische und molekularbiologische Verfahren zur Überprüfung der Kennzeichnung von Fischölkapseln Sell, A. Placke, K.D. Lehmann, I. Schubring, R. Fritsche, Jan Rehbein, H. 2009 - ReposIt
Bestimmung von C18:1 trans-Fettsäureisomeren in Lebensmitteln mittels Ag+-SPE/GC-FID Strobl, Frank Fritsche, Jan 2008 - ReposIt
Untersuchungen zur oxidativen Stabilität von Speiseölen Placke, K.D. Kleeberg, K.K. Fritsche, Jan 2008 - ReposIt