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Autor/in
- Rohn, Sascha
- Schreiner, Monika 13
- Platz, Stefanie 6
- Hanschen, Franziska S. 5
- Herz, Corinna 4
- alle zeigen
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36 Einträge gefunden
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Reactivity and stability of glucosinolates and their breakdown products in foods
2014 - Forschungsinformationssystem der UHH -
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Rapid targeted profiling method for the quantifition of sterol derivatives and bile acids in different tissues and biofluids using polar embedded reversed phase liquid chromatography coupled to tandem mass spectrometry
- Wegner, Katrin
- Werner, Philipp
- Worthmann, Anna
- Scheja, Ludger
- Heeren, Jörg
- Rohn, Sascha
- Fischer, Markus
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Biotransformation des Mykotoxins Zearalenon durch lebensmitteltechnologisch relevante Pilzstämme
2014 - Forschungsinformationssystem der UHH -
Enzymatische Bioaktivierung der Glucosinolate in Brassica-Gemüse
2014 - Forschungsinformationssystem der UHH -
Praxiserhebungen zur Wirtschaftlichkeit des konventionellen Körnerleguminosenanbaus
2014 - Forschungsinformationssystem der UHH - frei zugänglich -
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Untersuchung der Bioaktivität von natürlich vorkommenden Nitrilen im humanen in vitro Modell
- Kupke, Franziska
- Platz, Stefanie
- Herz, Corinna
- Hanschen, Franziska S.
- Schreiner, Monika
- Rohn, Sascha
- Lamy, Evelyn
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Interaction of moderate UV-B exposure and temperature on the formation of structurally different flavonol glycosides and hydroxycinnamic acid derivatives in Kale (Brassica oleracea var. sabellica)
- Neugart, Susanne
- Fiol, Michaela
- Schreiner, Monika
- Rohn, Sascha
- Zrenner, Rita
- Kroh, Lothar W.
- Krumbein, Angelika
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Identifikation von Feinaromakomponenten in zwei Genotypen des Kakaobaums
2014 - Forschungsinformationssystem der UHH -
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