Autor/in Fritsche, Jan Jahreis, Gerhard 3 Petersen, Katharina D. 3 Kleeberg, Kim Karen 2 Busch-Stockfisch, Mechthild 1 Fesser, Waltraud 1 Hengen, JuliaHengen, Julia 1 Katzfey, Ryan 1 Krewinkel, Alexandra 1 Lachenmeier, Dirk 1 Lewandowski, Dirk 1 Löbell-Behrends, Sigrid 1 Rickert, R. 1 Scharmacher, Thorsten 1 Schreiber, Georg 1 Tolg, Boris 1 Wegmann, Christoph 1 alle zeigenListe einklappen
Assessment of the oxidative stability of sunflower oil and high-oleic sunflower oil by means of solid phase microextraction-gas chromatography Petersen, Katharina D. Kleeberg, Kim Karen Jahreis, Gerhard Fritsche, Jan 2012 - ReposIt
E-Commerce- Chancen und Risiken für die Lebensmittelbranche im 21. Jahrhundert Fritsche, Jan Lewandowski, Dirk Tolg, Boris Wegmann, Christoph Krewinkel, Alexandra Schreiber, Georg Löbell-Behrends, Sigrid 2012 - ReposIt
Comparison of analytical and sensory lipid oxidation paramters in conventional and high-oleic rapeseed oil Petersen, Katharina D. Kleeberg, Kim Karen Jahreis, Gerhard Busch-Stockfisch, Mechthild Fritsche, Jan 2012 - ReposIt
Aktuelle Trans-Fettsäuregehalte in Siedegebäcken Fritsche, Jan Katzfey, Ryan Petersen, Katharina D. Jahreis, Gerhard 2012 - ReposIt