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- Text 35
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Autor/in
- Rohn, Sascha
- Schreiner, Monika 13
- Platz, Stefanie 6
- Hanschen, Franziska S. 5
- Herz, Corinna 4
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Sprache
35 Einträge gefunden
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Intestinal microbiota in metabolic disease::from bacterial community structure and functions to species of pathophysiological relevance
- Clavel, Thomas
- Desmarchelier, Charles
- Haller, Dirk
- Gérard, Philippe
- Rohn, Sascha
- Lepage, Patricia
- Daniel, Hannelore
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Salinity effects on proline accumulation and total antioxidant activity in leaves of the cape gooseberry (Physalis peruviana L.)
2014 - Forschungsinformationssystem der UHH - frei zugänglich -
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Rapid targeted profiling method for the quantifition of sterol derivatives and bile acids in different tissues and biofluids using polar embedded reversed phase liquid chromatography coupled to tandem mass spectrometry
- Wegner, Katrin
- Werner, Philipp
- Worthmann, Anna
- Scheja, Ludger
- Heeren, Jörg
- Rohn, Sascha
- Fischer, Markus
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Enzymatische Bioaktivierung der Glucosinolate in Brassica-Gemüse
2014 - Forschungsinformationssystem der UHH -
Charakterisierung von Proteaseinhibitoren in ausgewählten Erbsensorten
2014 - Forschungsinformationssystem der UHH -
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The isothiocyanate erucin abrogates telomerase in hepatocellular carcinoma cells in vitro and in an orthotopic xenograft tumour model of HCC
- Herz, Corinna
- Hertrampf, Anke
- Zimmermann, Stefan
- Stetter, Nadine
- Wagner, Meike
- Kleinhans, Claudia
- Erlacher, Miriam
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Praxiserhebungen zur Wirtschaftlichkeit des konventionellen Körnerleguminosenanbaus
2014 - Forschungsinformationssystem der UHH - frei zugänglich -
Untersuchung der Bioaktivität von natürlich vorkommenden Nitrilen im humanen in vitro Modell
- Kupke, Franziska
- Platz, Stefanie
- Herz, Corinna
- Hanschen, Franziska S.
- Schreiner, Monika
- Rohn, Sascha
- Lamy, Evelyn
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Reactivity and stability of glucosinolates and their breakdown products in foods
2014 - Forschungsinformationssystem der UHH -
Identifikation von Feinaromakomponenten in zwei Genotypen des Kakaobaums
2014 - Forschungsinformationssystem der UHH -
Biotransformation des Mykotoxins Zearalenon durch lebensmitteltechnologisch relevante Pilzstämme
2014 - Forschungsinformationssystem der UHH