Facetten
Zugriff
Einrichtung
Medientyp
Karte
Erscheinungsjahr
Autor/in
- Rohn, Sascha
- Oest, Marie 3
- Brendel, R. 2
- Groth, Sabrina 2
- Weller, P. 2
- alle zeigen
Sprache
14 Einträge gefunden
-
Evaluation and optimisation of sample preparation protocols suitable for the analysis of plastic particles present in seafood
2021 - Forschungsinformationssystem der UHH -
-
-
MIR spectroscopy versus MALDI-ToF-MS for authenticity control of honeys from different botanical origins based on soft independent modelling by class analogy (SIMCA) – A clash of techniques?
- Brendel, Rebecca
- Schwolow, Sebastian
- Gerhardt, Natalie
- Schwab, Jannik
- Rau, Peter
- Oest, Marie
- Rohn, Sascha
-
Determination of Isothiocyanate-Protein Conjugates in a Vegetable-Enriched Bread
2021 - Forschungsinformationssystem der UHH - frei zugänglich -
-
Liver fat scores do not reflect interventional changes in liver fat content induced by high-protein diets
2021 - Forschungsinformationssystem der UHH -
-
Interactions between phenolic acids, proteins, and carbohydrates—influence on dough and bread properties
2021 - Forschungsinformationssystem der UHH - frei zugänglich -
Qualitätsverbesserte Kakao- und Kakao-basierte Produkte mit Aromaprofilen nach Bedarf - Vom Anbauer zur Schokoladentafel (CocoaChain)
2021 - Forschungsdatenrepositorium der UHH - frei zugänglich -
-
-
-