Relationship between phenolic compounds, antioxidant properties, and the allergenic protein mal d 1 in different selenium-biofortified apple cultivars (Malus domestica) Link: https://doi.org/10.3390/molecules26092647 Autor/in: Groth, Sabrina Budke, C. Weber, T. Neugart, S. Brockmann, S. Holz, M. Sawadski, B.C. Daum, D. Rohn, Sascha Zeige mehr (+2)… Zeige weniger… Erscheinungsjahr: 2021 Medientyp: Text Schlagworte: Apple PeelsPhlorizinMalusTeaPolyphenolsAnthocyaninsApple PeelsPhlorizinMalusTeaPolyphenolsAnthocyanins Lizenz: info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Quellsystem: Forschungsinformationssystem der UHH Interne Metadaten Quelldatensatz oai:www.edit.fis.uni-hamburg.de:publications/d47f9b15-9fd6-4d05-9aa1-7264f4dba075