Erscheinungsjahr 2022 1 2017 1 2016 2 1995 1 1994 1 1992 3 1991 1 1990 2 1989 5 alle zeigenListe einklappen
Autor/in Sitzmann, Werner Willner, Thomas 9 Münch, E.-W. 5 Weber, K. 5 Willner, Th. 4 Lebovka, Nikolai 3 Vorobiev, Eugène 3 Stöver, H.-M. 2 Dedek, J. 1 Raso, Javier 1 Álvarez, Ignacio 1 alle zeigenListe einklappen
History of Pulsed Electric Fields in Food Processing Sitzmann, Werner Vorobiev, Eugène Raso, Javier Álvarez, Ignacio Lebovka, Nikolai 2022 - TUHH Open Research
Pulsed electric fields for food industry: historical overview Sitzmann, Werner Vorobiev, Eugène Lebovka, Nikolai 2017 - TUHH Open Research
Applications of electricity and specifically pulsed electric fields in food processing: historical backgrounds Sitzmann, Werner Vorobiev, Eugène Lebovka, Nikolai 2016 - TUHH Open Research
About the first industrial scale PEF – Plants and Heinz Doevenspeck's role – A historical review Sitzmann, Werner 2016 - TUHH Open Research
Presented by Th. Willner : Dry Fractionation for Cocoa Butter Replacers Willner, Th. Sitzmann, Werner Weber, K. 1992 - ReposIt
Verfahren zur Modifizierung von Fetten und Ölen (Methods for Modification of Fats and Oils) Willner, Thomas Sitzmann, Werner Weber, K. 1992 - ReposIt
Einsatzmöglichkeiten der Hochdruckpreßfiltration und Verfahren zur Erzeugung druckstabiler Fettkristalle (Fields of Application of the High-Pressure Press Filtration and Process for the Production of Pressure Resistant Fat Crystals) Willner, Thomas Sitzmann, Werner Weber, K. 1991 - ReposIt
Herstellung von Spezialfetten durch trockene Fraktionierung von selektiv hydrierten Speiseölen mit hohem Anteil an Rapsöl (Production of Special Fats by Dry Fractionation of Selectively Hydrogenated Edible Oils with High Content of Rapeseed Oil) Willner, Thomas Sitzmann, Werner Dedek, J. 1990 - ReposIt
Production of Cocoa Butter Replacers by Dry Fractionation Willner, Th. Sitzmann, Werner 1990 - ReposIt
Herstellung von Kakaobutterersatz durch fraktionierte Speiseölkristallisation (Production of Cocoa Butter Replacers by Fractionation of Edible Oils) Willner, Thomas Sitzmann, Werner Münch, E.-W. 1989 - ReposIt
Production of Cocoa Butter Replacers by Fractionation of Edible Oils and Fats Willner, Thomas Sitzmann, Werner Münch, E.-W. 1989 - ReposIt
Special Fats from Palm Oil Willner, Thomas Stöver, H.-M. Sitzmann, Werner Münch, E.-W. 1989 - ReposIt
Production of Cocoa Butter Replacers by Fractionation of Edible Oils and Fats Willner, Thomas Sitzmann, Werner Münch, E.-W. 1989 - ReposIt
Special Fats from Palm Oil Willner, Thomas Stöver, H.-M. Sitzmann, Werner Münch, E.-W. 1989 - ReposIt