Autor/in Fritsche, Jan Rohn, Sascha Ratprakhon, Khanitta 2 Riehn, Katharina 2 Giese, Editha 1 Karl, Horst 1 Merkle, Sybille 1 Ostermeyer, Ute 1 Winkelmann, Ole 1 alle zeigenListe einklappen
Determining quality parameters of fish oils by means of 1H nuclear magnetic resonance, mid-infrared, and near-infrared spectroscopy in combination with multivariate statistics Giese, Editha Winkelmann, Ole Rohn, Sascha Fritsche, Jan 2018 - ReposIt
Formation of Ester Bound 2- and 3-MCPD and Esterified Glycidol in Deep-Fried and Pickled Herring Products Merkle, Sybille Ostermeyer, Ute Rohn, Sascha Karl, Horst Fritsche, Jan 2018 - ReposIt
Qualitätsbewertung der Mangoreifung : Automatische Farbbestimmung und Colorstandard Ratprakhon, Khanitta Rohn, Sascha Riehn, Katharina Fritsche, Jan 2018 - ReposIt
Bewertung der Nacherntequalität thailändischer Mangos (Mangifera indica L.) der Sorten Nam Dokmai und Mahachanok : Aromanalyse Ratprakhon, Khanitta Rohn, Sascha Riehn, Katharina Fritsche, Jan 2017 - ReposIt