Zum Inhalt springen
Development of a sensitive ELISA for the detection of casein-containing fining agents in red and white wines
- Link:
-
- Autor/in:
-
- Deckwart, Marina
- Carstens, Carsten
- Webber-Witt, Manuella
- Schaefer, Volker
- Eichhorn, Lisa
- Kang, Sophie
- Fischer, Markus
Brockow, Knut Christmann, Monika Paschke-Kratzin, Angelika - Zeige mehr (+3)…
- Zeige weniger…
- Erscheinungsjahr:
- 2014
- Medientyp:
- Text
- Schlagworte:
-
- wine
- fining agents
- food allergy
- allergen
- hidden allergen
- casein
- ELISA
- Lizenz:
-
- info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
- Quellsystem:
- Forschungsinformationssystem der UHH
Interne Metadaten
- Quelldatensatz
- oai:www.edit.fis.uni-hamburg.de:publications/3c8abee4-a395-4782-8af4-1500b13dcf8f