Zum Inhalt springen
Development of a sensitive ELISA for the detection of casein-containing fining agents in red and white wines
-
Link:
-
-
Autor/in:
-
-
Deckwart, Marina
-
Carstens, Carsten
-
Webber-Witt, Manuella
-
Schaefer, Volker
-
Eichhorn, Lisa
-
Kang, Sophie
-
Fischer, Markus
Brockow, Knut
Christmann, Monika
Paschke-Kratzin, Angelika
-
Zeige mehr (+3)…
-
Zeige weniger…
-
Erscheinungsjahr:
-
2014
-
Medientyp:
-
Text
-
Schlagworte:
-
-
wine
-
fining agents
-
food allergy
-
allergen
-
hidden allergen
-
casein
-
ELISA
-
Lizenz:
-
-
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
-
Quellsystem:
-
Forschungsinformationssystem der UHH
Interne Metadaten
- Quelldatensatz
- oai:www.edit.fis.uni-hamburg.de:publications/3c8abee4-a395-4782-8af4-1500b13dcf8f