Quality assurance and preservation of African leafy vegetables considering technological and health aspects for the reduction of food losses and the improvement of health and nutritional balue, storability and food safety Link: https://www.fis.uni-hamburg.de/publikationen/detail.html?id=b5802ef3-360f-4cac-b350-ce53ce59d728 Autor/in: Huyskens-Keil, Susanne Trierweiler, Bernhard Franz, Charles M. A. P. Geisen, Rolf Becker, Biserka Huch, Melanie Frommherz, Lara Schmidt-Heydt, Markus Kulling, Sabine Mibus-Schoppe, Heiko Rohn, Sascha Zeige mehr (+4)… Zeige weniger… Beteiligte Person: Tielkes, Eric Verlag/Körperschaft: Cuvillier Erscheinungsjahr: 2015 Medientyp: Text Lizenz: info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Quellsystem: Forschungsinformationssystem der UHH Interne Metadaten Quelldatensatz oai:www.edit.fis.uni-hamburg.de:publications/b5802ef3-360f-4cac-b350-ce53ce59d728