Zum Inhalt springen
Food authentication: Identification and quantitation of different tuber species via capillary gel electrophoresis and real-time PCR
-
Link:
-
-
Autor/in:
-
-
Erscheinungsjahr:
-
2020
-
Medientyp:
-
Text
-
Schlagworte:
-
-
Truffles
-
Tuber Aestivum
-
Terfezia
-
Mycorrhizal Fungi
-
Basidiomycota
-
Fungus
-
Truffles
-
Tuber Aestivum
-
Terfezia
-
Mycorrhizal Fungi
-
Basidiomycota
-
Fungus
-
Lizenz:
-
-
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
-
Quellsystem:
-
Forschungsinformationssystem der UHH
Interne Metadaten
- Quelldatensatz
- oai:www.edit.fis.uni-hamburg.de:publications/51581833-ba2b-4455-aa39-bc3b8cae1da3