Dietary rapeseed/canola-oil supplementation reduces serum lipids and liver enzymes and alters postprandial inflammatory responses in adipose tissue compared to olive-oil supplementation in obese men Link: https://doi.org/10.1002/mnfr.201400446 Autor/in: Kruse, Michael von Loeffelholz, Christian Hoffmann, Daniela Pohlmann, Antje Seltmann, Anne-Cathrin Osterhoff, Martin Hornemann, Silke Pivovarova, Olga Rohn, Sascha Jahreis, Gerhard Pfeiffer, Andreas F. H. Zeige mehr (+4)… Zeige weniger… Erscheinungsjahr: 2015 Medientyp: Text Schlagworte: InflammationObesityOlive oilRapeseed oilSerum lipids Lizenz: info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Quellsystem: Forschungsinformationssystem der UHH Interne Metadaten Quelldatensatz oai:www.edit.fis.uni-hamburg.de:publications/45c3f40a-16f5-4ff6-8439-78566684cc02