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Dietary rapeseed/canola-oil supplementation reduces serum lipids and liver enzymes and alters postprandial inflammatory responses in adipose tissue compared to olive-oil supplementation in obese men
Link:
Autor/in:
Kruse, Michael
von Loeffelholz, Christian
Hoffmann, Daniela
Pohlmann, Antje
Seltmann, Anne-Cathrin
Osterhoff, Martin
Hornemann, Silke
Pivovarova, Olga
Rohn, Sascha
Jahreis, Gerhard
Pfeiffer, Andreas F. H.
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Erscheinungsjahr:
2015
Medientyp:
Text
Schlagworte:
Inflammation
Obesity
Olive oil
Rapeseed oil
Serum lipids
Lizenz:
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
Quellsystem:
Forschungsinformationssystem der UHH
Interne Metadaten
Quelldatensatz
oai:www.edit.fis.uni-hamburg.de:publications/45c3f40a-16f5-4ff6-8439-78566684cc02