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- Text 12
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Erscheinungsjahr
Autor/in
- Fischer, Markus
- Hackl, Thomas
- Bachmann, René 4
- Klockmann, Sven 4
- Shakiba, Navid 4
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Sprache
12 Einträge gefunden
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Analysis of Hazelnuts (Corylus avellana L.) Stored for Extended Periods by 1H NMR Spectroscopy Monitoring Storage-Induced Changes in the Polar and Nonpolar Metabolome
- Shakiba, Navid
- Lösel, Henri
- Wenck, Soeren
- Kumpmann, Leif
- Bachmann, René
- Creydt, Marina
- Seifert, Stephan
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Determination of the geographical origin of hazelnuts (Corylus avellana L.) by Near-Infrared spectroscopy (NIR) and a Low-Level Fusion with nuclear magnetic resonance (NMR)
- Shakiba, Navid
- Gerdes, Annika
- Holz, Nathalie
- Wenck, Soeren
- Bachmann, René
- Schneider, Tobias
- Seifert, Stephan
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Impact of Freeze-Drying on the Determination of the Geographical Origin of Almonds (Prunus dulcis Mill.) by Near-Infrared (NIR) Spectroscopy
2022 - Forschungsinformationssystem der UHH - frei zugänglich -
Detection of Peanut Adulteration in Food Samples by Nuclear Magnetic Resonance Spectroscopy
2020 - Forschungsinformationssystem der UHH -
Determination of the Geographical Origin of Asparagus officinalis L. By 1H NMR Spectroscopy
2020 - Forschungsinformationssystem der UHH -
Food Profiling: Determination of the Geographical Origin of Walnuts by 1H NMR Spectroscopy Using the Polar Extract
2020 - Forschungsinformationssystem der UHH -
Assessment of Mixtures by Spectral Superposition. An Approach in the Field of Metabolomics
2019 - Forschungsinformationssystem der UHH -
H-1 NMR Spectroscopy for Determination of the Geographical Origin of Hazelnuts
2018 - Forschungsinformationssystem der UHH -
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Food Profiling - Strategien zur Überprüfung der Authentizität von Rohstoffen
- Fischer, Markus
- Creydt, Marina
- Felbinger, Christine
- Fischer, Christin
- Klockmann, Sven
- Werner, Philipp
- Klare, Juliane
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Food profiling:Metabolomics-basierte Authentizitätsbestimmung von Lebensmitteln
2014 - Forschungsinformationssystem der UHH