Facetten
Zugriff
Einrichtung
Medientyp
- Text 14
Karte
Erscheinungsjahr
Autor/in
- Bisping, Bernward
- Krähmer, Andrea 5
- Rohn, Sascha 5
- Kadow, Daniel 4
- Krabbe, Christina 4
- alle zeigen
Sprache
14 Einträge gefunden
-
Qualitätsverbesserte Kakao- und Kakao-basierte Produkte mit Aromaprofilen nach Bedarf - Vom Anbauer zur Schokoladentafel (CocoaChain)
2021 - Forschungsdatenrepositorium der UHH - frei zugänglich -
Assessment of the profile of free amino acids and reducing sugars of cacao beans from local Cameroonian Trinitario (SNK varieties) and Forastero (TIKO varieties) using fermentation-like incubation
- Niemenak, Nicolas
- Evina Eyamo, Jos Victor
- Mouafi Djabou, Stéphanie Astride
- Ngouambe Tchouatcheu, Audrey Germaine
- Bernhardt, Clemens
- Lieberei, Reinhard
- Bisping, Bernward
-
The Influence of fermentation-like incubation on cacao seed testa and composition of testa associated mucilage
- Bahmann, Claudia
- Rinas, Thomas
- Niemenak, Nicolas
- Hegmann, Elsa
- Seigler, David
- Bisping, Bernward
- Lieberei, Reinhard
-
-
-
German cacao of Cameroon - New facts on a traditional variety fallen into oblivion
2017 - Forschungsinformationssystem der UHH - frei zugänglich -
-
-
-
-
Antifungal protein of seed coat extracts of Theobroma cacao L. during fermentation
2014 - Forschungsinformationssystem der UHH -
Fermentative nisin production in tofu for its preservation
- Illas, Nicole
- Cziskus, Raphael
- Huenniger, Caterina
- Bello, Myriam
- Zhu, Xuan
- Fischer, Markus
- Bisping, Bernward
-
-
Genetic improvement of bacillus licheniformis strains for efficient deproteinization of shrimp shells and production of high-molecular-mass chitin and chitosan
- Hoffmann, Kerstin
- Daum, Gabriele
- Köster, Marina
- Kulicke, Werner-Michael
- Meyer-Rammes, Heike
- Bisping, Bernward
- Meinhardt, Friedhelm